Fyllda hjärtan

Serverar: 12 portioner

Frasiga, söta, små hjärtan med överraskande fyllning.

Ingredienser

  • 2 rullar kyld smördeg, á 250g
  • 100 g färskost med pepparrot
  • 2 ägg
  • Vallmo- och sesamfrön
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Stansa ut 12 hjärtan ur smördegen med ett pepparkaksmått. Lägg en klick ost på hälften av dem.
    3. Pensla kanterna med uppvispad ägg. Lägg samma hjärtana och tryck ihop kanterna ordentligt.
    4. Lägg hjärtana på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med ägg och strö på frön.
    5. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Scones
    Scones är ofta ett av de bakverk våra barn får prova på att baka allra...

    Livets vatten del 2
    Kanske var det en tillfällighet att just Skottland kom att bli värl...

    Motion och mat
    Hur man äter när man tränar påverkar resultatet. Att få i sig rätt ene...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben