Fyllda kycklinglår med färskost och basilika

Serverar: 4-5 portioner

En suverän kycklingrätt som kan förberedas redan dagen innan.

Ingredienser

  • 1 paket kycklinglårfiléer, ca 10 st
  • 1 ask färskost, ex paprika och solmogna tomater
  • 1 burk pastasås, färdigköpt Barilla med basilika
  • 1 pkt bacon
  • 1 kruka färsk basilika
  • Instruktioner

    1. Fyll kycklinglåren med 1 basilikablad och 1-2 tsk färskost.
    2. Linda 1 skiva bacon runt varje lår och stek den i stekpanna så att baconet får lite färg och går ihop. Lägg kycklinglåren i en ungsäker form och klicka pastasås, ca 1 msk, över varje lår.
    3. Ställ in i ugnen i 175 grader i ca 45 minuter.
    4. Serveras med pastarör eller ris, pastasås och t.ex sallad, paprika, tomater, gurka, lök, melon m m.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben