Fyllt vickningsbröd á la Malla

Serverar: 4-6 portioner

Fylld långfranska med bl.a. skinka, potatisar och ansjovis.

Ingredienser

  • 4 hårdkokta ägg
  • 4-6 skivor rökt skinka
  • Korv eller
  • Kassler
  • 6 kokta potatisar
  • 1 liten burk ansjovis
  • 2 tomater
  • 1 saltgurka
  • 1 dl majonnäs
  • ½ dl chilisås
  • 1 dl tjock vispad grädde
  • Instruktioner

    1. Allt skall skäras i små tärningar och blandas med majonnäsen.
    2. Fyll blandnigen i brödet, strö riven ost över. Gratinera i 250 grader ca 10 minuter.
    3. Locket kan smöras lätt och rostas bredvid - smörsidan upp.
    4. Lägg gärna bakpapper eller folie på plåten. Skär i ca 3 cm tjocka skivor.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    flabban 7 augusti 2008

    Mycket god röra. Uteslöt chilisås och grädden. Åt röran som den var med knäckebröd och ett glas öl till. Bra kvällsrätt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben