Serverar: 20 portioner
Den röda fyrkantiga sorten, som finns på de gotländska marknaderna, s k marknadsgodis. Jag älskar dem!
Sjud socker och vatten i ca 15 minuter. Rör ned övriga ingredienser och koka upp utan att det bränns vid. Rör ordentligt till botten. Häll blandningen i en fyrkantig form (ca 10x15 cm) klädd med oljat bakplåtspapper. Skär i bitar när smeten svalnat. Plasta in varje bit för sig.
Har älskat dessa sen jag gick i Klinteskolan, men aldrig gjort egna. Nu skall jag prova ditt recept. Tisel
Tack för receptet , har aldrig gjort dessa ska bli roliga att prova. Kram SEA
Tack för receptet , har aldrig gjort dessa ska bli roliga att prova. Kram SEA
Har letat efter receptet i år, nu äntligen kan jag få göra dessa godsaker. Ska testa redan i kväll. Hälsningar Åsa
Vem kommer inte i håg Bagarns brända madlar på Hemse torgdag, mums