Brända mandlar

Serverar: 1 portioner

Riktigt gott! Enkelt att göra också!

Ingredienser

  • 250 g Mandel
  • 3 dl Florsocker
  • 1 dl Florsocker till separering
  • Instruktioner

    Skolla mandeln, och ta bort skalet. Lägg mandel och florsocker i en kastrull. Sätt på medelstark värme. Rör hela tiden tills florsockret smält och det börjar "knäppa" i mandeln. Ta av från värmen och låt stå i ca 1 min. Strö på florsocker och slå upp på ett bakplåtspapper. Separera mandlarna från varandra med två gafflar. Låt svalna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Chokladprovningar
    Vill du bjuda dina vänner på något annorlunda? En chokladprovning p...

    Tävlingsresultat!
    Tänk att man har klarat sig utan alla tips och knep som ni har bidr...

    Konsten att beskriva vin
    Tycker ni att vin doftar vin och så är det bra med det? Ni behöver int...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben