Ganachekuber med kakao och chili

Godis med sting.

Ingredienser

  • 240 g Fazer Ögon 70% Premium Choklad
  • 160 g vispgrädde
  • 40 g socker
  • 40 g osaltat smör, rumsvarmt
  • 1 finhackad chilifrukt
  • Fazer Ögon Cacao
  • Instruktioner

    1. Smält chokladen på svag värme eller i micro. Koka grädden med socker och chili. Slå grädden över chokladen och blanda till en härlig ganache. Vispa det rumstempererade smöret. Vid ca 35° tillsätt smöret. Ställ kallt över natten.
    2. Forma efter eget tycke lagom stora bitar av massan och rulla sedan i rikligt med kakaopulver.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    juni59 16 oktober 2009

    De blev goda men smakar inte så mycket chli.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben