Getostfyllda jalapeños

Serverar: 4 portioner

OBS! akta er för de starkare pepparväxterna om ni inte vet med er att ni klarar av dem. Se till att inte ta en för stark röd peppar. Då kommer ni inte kunna äta rätten.

Ingredienser

  • 8 jalapeños
  • 150 g getost, rumstempererad
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 ½ dl ströbröd
  • Olja till fritering
  • Instruktioner

    1. Snitta varje jalapeño på längden utan att dela den. Ta bort kärnhus. Fyll med ost och kläm ihop.
    2. Vispa upp äggen lätt. Lägg mjöl på en tallrik och ströbrödet på en annan. Vänd först jalapeñon i mjölet, doppa sedan i ägg och avsluta med att rulla den i ströbröd.
    3. Värm oljan i en gryta till 180 grader. Fritera sedan några i taget tills de fått en gyllenbrun färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben