GI - Grillad fisk med avokado och romröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Näringsvärde per portion: Energi: 393 kcal Kolhydrater: 29 g Protein: 34 g Fett: 15 g

Ingredienser

  • 600 g fiskfiléer, Vit, fast sort
  • 2 st avocado
  • 1 burk röd stenbitsrom
  • 0,5 dl fettfri majonnäs
  • 1 burk minifraiche
  • 0,5 dl dill, hackad
  • 0,5 dl gräslök, hackad
  • Salt
  • Peppar
  • 4 port blandad sallad
  • 1 dl lättdressing
  • 4 port bulgur
  • Instruktioner

    1. Finhacka avokadon, blanda med mini fraiche och fettfri majonnäs. Tillsätt hackad dill, gräslök och stenbitsrom. Smaka av med salt och peppar.
    2. Stek fiskfiléerna i en klick smör, eller grilla i grillpanna om du använder en fast fisksort. Servera fisken med avokadoröran, bulgur och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    essa7 16 februari 2012

    Jättegott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben