GI- Ostkaka

Serverar: 4 portioner

En ostkaka utan socker.

Ingredienser

  • 1 dl sötmandel
  • 3 ägg
  • ½ dl sötningmedel
  • 1 dl grädde (valfri sort, men jag valde Mildas extra mat 4 %)
  • 500 g keso
  • Ev ett par droppar bittermandelolja
  • Instruktioner

    1. Finhacka mandeln, gärna i matberedare. Vispa äggen lätt, blanda i sötningsmedel, mandel, grädde och keso. Häll smeten i en smord ugnsform. Grädda i 175 º ca 50-60 minuter.
    2. Kan ätas tillsammans med bär.

    Liknande recept

    4
    50 min
    4-6
    1
    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (2)

    petberg 31 januari 2009

    Om man låte keson rinna av så blir det inte så vattningt. Ta bort sockret och ät grädde till så är det perfekt LCHF Jag har nyss gjort en och den är JÄTTEGOD!!!!!!!!!!!! mvh petberg.

    uppbot 13 augusti 2011

    Den var hyffsat god. Min blev lite salt. Kan det vara min laktosfria keso som är salt? Ingen aning!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben