1 dl grädde (valfri sort, men jag valde Mildas extra mat 4 %)
500 g keso
Ev ett par droppar bittermandelolja
Instruktioner
Finhacka mandeln, gärna i matberedare.
Vispa äggen lätt, blanda i sötningsmedel, mandel, grädde och keso.
Häll smeten i en smord ugnsform.
Grädda i 175 º ca 50-60 minuter.
Om man låte keson rinna av så blir det inte så vattningt. Ta bort sockret och ät grädde till så är det perfekt LCHF Jag har nyss gjort en och den är JÄTTEGOD!!!!!!!!!!!!
mvh petberg.
uppbot13 augusti 2011
Den var hyffsat god. Min blev lite salt. Kan det vara min laktosfria keso som är salt? Ingen aning!
Om man låte keson rinna av så blir det inte så vattningt. Ta bort sockret och ät grädde till så är det perfekt LCHF Jag har nyss gjort en och den är JÄTTEGOD!!!!!!!!!!!! mvh petberg.
Den var hyffsat god. Min blev lite salt. Kan det vara min laktosfria keso som är salt? Ingen aning!