Gibson á la Calabrese
Serverar:
1 portioner
En god början
Ingredienser
6 cl gin
½-1 tsk torr vermouth
1-3 syltlökar
Instruktioner
Frys glas och flaskor i minst 1 timme, helst längre. Trä syltlök på tandpetare. Ta fram cocktailglaset ur frysen.
Häll gin och vermouth direkt i glaset. Lägg i lökpinnen. Servera genast.
Liknande recept
Kebabgryta á la Yngve
4.2
30 min
4
62
Ris à la Malta
4.6
4
4
Rostbiff à la wok
15 min
4
Minivårrullar á la Lena
Blinier á la Lena
4
4
Hummersoppa á la Lena
4
Biff à la Lindström
4.8
4
4
Fläskfilégryta à la Ulrika
4.9
35 min
4
10
Lax à la Skivarp
4
45 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!