Gluten och laktosfria rispinnar

Serverar: 20 portioner

Att baka rispinnar kräver lite planering, då degen görs dag ett och kakorna dag två, men den som väntar på något gott ...

Ingredienser

  • 75 g mjölkfritt fast margarin
  • ½ dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl rismjöl
  • 1 ägg
  • Garnering
  • Ägg
  • Pärlsocker
  • Instruktioner

    1. Rör samman matfett, socker och vaniljsocker i en skål. Tillsätt rismjöl och ägg. Forma degen till 2-3 cm tjocka längder och svep in i plastfolie. Låt dem vila i kylskåp till nästa dag.
    2. Sätt ugnen på 175 grader.
    3. Skär ca 4 cm långa bitar. Pensla med ägg och vänd i pärlsocker. Lägg kakorna på en plåt med bakplåtspapper.
    4. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter eller tills kakorna har fått fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben