Glutenfria äppelmuffins

Serverar: 12 portioner

Tid: 20 minuter

Goda

Ingredienser

  • 1 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl potatismjöl
  • ½ tsk bakpulver
  • 1 ägg
  • ½ tsk bakpulver
  • 1 ägg
  • 100 g rumsvarmt smör
  • 1 äpple
  • Instruktioner

    1. Blanda torra ingredienser.
    2. Tillsätt ägget och klicka ner matfettet. Fördela i väl smorda folieformar. Stick ner klyftor av äpple eller annan frukt,
    3. Grädda i 225 grader ca 10 minuter. Prova med sticka. Låt kallna på galler

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben