Glutenfria äppelmuffins

Serverar: 20 portioner

Tid: 15 minuter

Supergoda.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 1½ dl socker
  • 50 g smält smör
  • 3 dl glutenfri mjölmix
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vanilinsocker
  • 1 dl mjölk
  • 3 äpplen, cirka
  • Kanel
  • Socker
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker poröst, blanda i mjölmix vanilinsocker och bakpulver. Häll i smöret och mjölken. Vispa allt väl.
    2. Skär äpplena i klyftor. Blanda dem i socker och kanel.
    3. Häll i smeten i formarna, ungefär till hälften. Peta i ca 2 äppelskivor i varje form. Grädda i 10 minuter i 200 grader.
    4. Du kan använda laktosfri mjölk och smör för de som är laktosintoleranta.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben