Glutenfria äppelmuffins
Serverar:
20 portioner
Tid:
15 minuter
Supergoda.
Ingredienser
2 ägg
1½ dl socker
50 g smält smör
3 dl glutenfri mjölmix
2 tsk bakpulver
1 tsk vanilinsocker
1 dl mjölk
3 äpplen, cirka
Kanel
Socker
Instruktioner
Vispa ägg och socker poröst, blanda i mjölmix vanilinsocker och bakpulver. Häll i smöret och mjölken. Vispa allt väl.
Skär äpplena i klyftor. Blanda dem i socker och kanel.
Häll i smeten i formarna, ungefär till hälften. Peta i ca 2 äppelskivor i varje form. Grädda i 10 minuter i 200 grader.
Du kan använda laktosfri mjölk och smör för de som är laktosintoleranta.
Liknande recept
Glutenfria äppelmuffins
4
20 min
12-20
2
Amoz glutenfria äppelmuffins
4
25 min
Vaniljtäckta äppelmuffins
5
50 min
12
1
Våfflor - laktos och glutenfria
3.3
3
Chokadkladdkaka, glutenfri eller med mjöl
5
10
3
Glutenfri Prinsesstårta
4.5
1 h 30 min
8-9
2
Saftiga chokladmuffins, glutenfria
4.5
20 min
12
6
Äppelmuffins med havretopp
14
Glutenfri köttfärspaj
45 min
5-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!