Glutenfria pannkakor

Serverar: 4 portioner

Tunna pannkakor på nytt sätt. Här serveras de med passionsfrukt och yoghurt. Smeten fungerar även till middag också med något salt till.

Ingredienser

  • 1 dl majsmjöl
  • 1 dl rismjöl
  • 1 dl potatismjöl
  • ½ tsk salt
  • 4 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 2 msk smör
  • Eventuellt florsocker
  • Servering
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 2 passionsfrukter
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop de torra ingredienserna med mjölken till en klumpfri smet. Vispa i äggen och låt svälla i ca 15 minuter. Smält smöret och rör ner i smeten. Stek tunna pannkakor.
    2. Rulla ihop pannkakorna och pudra eventuellt florsocker över. Rör ihop yoghurt och passionsfrukt och servera till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Födoämnesallergi
    Tyvärr blir fler och fler människor överkänsliga mot vissa ämnen och u...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben