Glutenfritt potatisbröd i långpanna

Serverar: 2-6 portioner

Tid: 35 minuter

En glutenfri variant av potatisbröd i panna. Bus enkel. Går inte att misslyckas

Ingredienser

  • Överbliven potatismos( 2 -5 dl) varierar
  • Ca 3 dl ljummet vatten
  • 2 tsk salt
  • 2 msk fiber husk
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 - 3 dl grov gluten fri mjölmix
  • 1 dl fibrex
  • Instruktioner

    1. Späd ut potatismoset med ljummet vatten tills blandningen är lös. Häll i fibrex och fiber husk och låt dra i 10 minuter.
    2. Häll i salt. Blanda ner mjölmix och bakpulver och rör om. Smeten ska vara gladdig eller i konsistens med sockerkakssmet . Grädda i ugnen i 250 grader i ca 20 minuter eller tills brödet har fått en gyllenbrun yta. Lycka till!!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    busan37 17 november 2009

    Mycket gott och smidigt. Precis vad jag längtat efter

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben