Gnocchi i ugn

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Snabbt, smidigt och vackert. Smak av skog.

Ingredienser

  • 2 pkt Gnochi (gärna med smak av tomat/mozzarella)
  • Bladspenat
  • Champinjoner
  • 1 gul lök
  • 2,5 dl milda 4%
  • 400 g kassler
  • Instruktioner

    1. Hacka löken, svampen och kasslern och fräs i lite olja. Koka gnocchin. Lägg allt samt resten av ingredienserna i en ugnsfast form huller om buller.
    2. Servera efter ca 10min och strö gärna över nymalen svartpeppar.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben