Goda fiskrullar

Serverar: 4 portioner

Lättlagat men otroligt gott.

Ingredienser

  • 8 plattfiskfileér
  • 200 g skalade räkor
  • 2.5 dl vispgtädde kan bytas mot matlagningsgrädde
  • 1 liten ask med pepparrotsost
  • riven pepparrot efter smak
  • Rivet skal av en halv citron samt saften av hela
  • ca 1 dl riven halvstark ost
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Torka av fiskfileérna och räkorna. Blanda pepparrotsost, grädde och citron saften. Smaka av med pepparrot, salt och peppar. Bred ett tunt lager på fileérna, lägg i lite räkor och rulla ihop. Lägg dem i en ugnsform, rätt tätt så de inte kan öppna sig och kleta på resten av ost och gräddblandningen Strö över riven ost och de rivna citronskalet, ställ in i 200 gr. varm ugn i ca 30 minuter. Servera med Kokt potatis och snabbt uppfräst bladspenat.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mammis 12 mars 2009

    Detta recept har jag gett 5 stjärnor till förut men dom har på något mystiskt sätt försvunnit. Så nu får du dina 5 stjärnor igen för ett gott recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben