Spättfilérullar från ugnen
Spätta från ugnen - bjud kokt ris, pasta eller potatis till.
Ingredienser
300 g spättfiléer
1 msk hackad dill
Citronsaft
Salt
1 morot
½ purjolök
½ rödlök
1 tomat
Ca 30 g apetina fetaost
Instruktioner
- Ugn: 225°
- Tina spättfiléerna om de är djupfrysta. Lägg ut dem på arbetsbordet. Ringla över lite pressad citronsaft och salta lätt. Strö hackad dill över och rulla samman filéerna.
- Skala och strimla moroten fint. Ansa och strimla purjolöken. Fräs morot och purjolök i lite matfett några minuter. Lägg över det på ett eldfast fat. Lägg fiskrullarna ovanpå.
- Skala och finhacka löken. Tärna tomaten och blanda den med lök. Fördela det över fiskrullarna. Riv osten och strö den ovanpå.
- Ställ fatet mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills fisken är vit och ogenomskinlig. Bjud potatis, ris eller pasta till
Liknande recept
Kommentarer (0)