goda kycklingen

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Riktigt god och smidig kycklinggryta som passar alldeles utmärkt till pasta.

Ingredienser

  • 2 stora kycklingfiléer
  • 200 gram cremé bonjour vitlök
  • 2,5 dl creme fraiché
  • 140 gram bacon
  • 1 tsk kycklingkrydda från alpnäring
  • Instruktioner

    Skär kycklingfilen i små bitar och krydda med kycklingkryddan. Stek till de är genomstekta. Stek baconet knaprigt och dela i små bitar. Blanda dem med kycklingen. Blanda creme fraiche och vitlöksosten och häll i det i kycklingen. Låt det koka upp. Servera med pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lasagne
    En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...

    Basilika - oumbärlig örtkrydda
    Jag har nästan alltid en kruka basilika stående i mitt köksfönster....

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben