Götas Pepparkaksglass med ljummen Glöggsås
Serverar:
4 portioner
Juldessert.
Ingredienser
2 pkt vaniljgräddglass
15-20 pepparkakor
Såsen
3 dl glögg
3 msk ljus redning
Instruktioner
Tina glassen så att den går att röra mjuk, stöt sönder pepparkakorna och rör ned dem i glassen. Lägg i en rund skål och frys in igen.
Vid servering doppa skålen i varmt vatten och stjälp upp den på ett fat.
Sås: Vispa samman och koka upp såsen så att den tjocknar.
Servera den ljummen till glassen.
Liknande recept
Ljummen grekisk kycklingsallad
4.7
20 min
8
1
Ljumna bagels
10 min
4
Ljummen pastasallad med räkor
4
20 min
4
1
Ljummen påsksallad
5
1
Ljummen färskpotatis i curryremoulad
4
Ljummen kycklingsallad med guacamole
5
4
1
Ljummen sallad med chorizo, svamp, bladspenat, frukt och fetaost
1
Ljummen sallad på vaktelägg och muskelmage (gésiers)
20 min
4
Kycklinglårfiléer med ljummen potatissallad
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!