Gräddig chilipasta

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 400 g färsk skinka
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 st rödlökar
  • 1 msk smör
  • 2,5 dl mellangrädde
  • 1 msk kalvfond
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 tsk kinesisk soja
  • 1 knippe rucola
  • Om du ändrar antal portioner kan det påverka tillagningen , t ex ungstemperatur eller stektid
  • Griskött är snabblagat kött till vardags . Köp färdigstrimlat eller strimla färsk skinka själv
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Skär köttet i strimlor. 2. Skala och hacka vitlöken och skala och skiva rödlöken. 3. Bryn köttet i smör i en het stekpanna. Lägg över i en gryta. 4. Fräs vitlök och rödlök och lägg över i grytan. 5. Tillsätt grädde, fond, sambal oelek och soja. Låt allt koka några minuter. Servera såsen med pastan och rucola.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    dlight 2 augusti 2009

    Låter underbart gott! Ska prova detta till middag i dag! =D Kommenterar sedan =P

    dlight 3 augusti 2009

    Smakade underbart! Hela familjen gillade det och vi har tre kräsna tonåringar =P Ha det gott! =D

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben