Gratinerad curryfilé

Serverar: 4 portioner

En gratäng med curry, bananer, paprika och grädde.

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tsk curry
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • 2 bananer
  • 2 dl grädde
  • ½ dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Skiva köttet och bryn det i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Strö över curry. Tillsätt tärnad paprika, skivad banan och grädde. Låt sjuda samman något. Häll över i en smord ugnsform. Strö över riven ost. Gratinera i ugnen i 250 grader tills osten smälter och blir gyllenbrun.
    2. Servera med kokt ris och mango chutney.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    miia87 15 november 2009

    Verkligen jättegott! Vi har gjort detta nu tre gånger och det är lika gott varje gång. Även barnen tycker om det.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben