Gratinerad färskpotatis med chèvre

Serverar: 4 portioner

Så gott.

Ingredienser

  • 500 g färsk potatis
  • 6 tomater, urkärnade i klyftor
  • 6 salladslökar, i bitar
  • 1 knippa sparris
  • 200 g chèvre, smulad
  • 1 liten knippa gräslök, finhackad
  • 1/2 dl olivolja
  • Instruktioner

    1. Ugn 200 grader
    2. Koka färskpotatisen ca 5 minuter. Lägg potatisen i en ugnsform och lägg på tomater, salladslök och sparris. Smula över chèvre och ringla över olivolja.
    3. Gratinera i ugn ca 20 minuter. Servera gratängen tillsammans med t.ex. grillad laxfilé.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    bakmadde 3 juli 2011

    Fantastiskt gott! Alla gästerna älskade detta. Rätten blev en favorit som kommer att avnjutas flera gånger till i sommar. Tack för detta underbara recept!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben