Gratinerad festkassler
Serverar:
4-5 portioner
Tid:
30 minuter
Sparris och kassler under ett härligt osttäcke
Ingredienser
1 burk grön sparris 425 g
300-400 g skivad kassler, benfri
1 burk crème fraiche ca 200g
1 äggula
2 dl riven ost
Salt
Peppar
Tillbehör
1 förpackning djupfryst ris och grönsaksblandning
t ex Hawaii-mix ca 550 g
Instruktioner
Sätt ugnen på 250 grader. Låt sparrisen rinna av och lägg den i ugnsfast form. Lägg på kasslerskivorna.
Blanda crème fraiche med äggulan och den rivna osten. Smaka av med litet salt och peppar. Bred såsen över kasslern.
Gratinera ganska högt upp i ugnen ca 8-10 minuter tills ytan fått fin färg och rätten har blivit varm.
Värm under tiden ris- och grönsaksblandningen enligt påsens anvisningar. Smaklig måltid!
Liknande recept
Gratinerad lax med ost och persilja
4.7
4
4
Gratinerad hajmal, Pangasius hypopthalmus
4.4
2
7
Grekisk, gratinerad hummer
2-4
Gratinerade ostron
5
Gratinerade kokta grönmusslor
1-8
Gratinerad lövbiffsmacka
5
2
2
Gratinerat potatismos med julkorv och senapsgrädde
45 min
4-6
Gratinerad kassler på spenatbädd
35 min
2
Gratinerad köttfärspasta
4.7
4
10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!