Gratinerad fläskfile.

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt och gott...

Ingredienser

  • 700 g fläskfile
  • 1 gullök
  • 200 g färska champinjoner
  • 3 paprikor (Olika färger)
  • 1 - 2 pressade vitlöksklyftor
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Putsa fileerna,skär i skivor och banka ut dem lätt. Stek hastigt på båda sidorna,ställ sen åt sidan.
    2. Fin hacka löken,skiva champinjonerna,strimla paprikorna. Fräs löken mjuk,tillsätt champinjoner,paprika och pressad vitlök,stek tills all vätska har ångats bort,salta och peppra.
    3. Lägg grönsakerna i ungsfast form och köttskivorna ovanpå. Rör ut osten med grädde till en slät sås,smaka av med kajenpeppar,salt och peppar. Häll såsen över köttet. Gratinera i 225 grader ca: 15-20 min. Ex,Servera med grönsallad,bröd och klyftpotatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Kristinfahl 9 september 2009

    Var finns osten och grädden i receptet??

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben