En gratinerad fläskfilé med pinjekärnor, soltorkade tomater och vitlök som serveras tillsammans med portvinsås och ugnsrostade sparrispotatishalvor
Ingredienser
600 g fläskfilé
2 msk smör
Salt
Svartpeppar
Gratinering
125 g mozzarella
1 kruka basilika, bladen
25 g pinjekärnor
75 g soltorkade tomater, marinerade och strimlade
2 vitlöksklyftor, hackade
1 krm salt
1/2 krm peppar
Sås
4 dl sky + vatten
2 msk kycklingfond, konc
3 msk maizena ljus redning
1 tsk Imperial soy, Mrs cheng
2 msk rött portvin
Svartpeppar
Ugnsrostade sparrispotatishalvor
Sparrispotatis eller andra potatisar
1 msk olivolja
2 tsk flingsalt
2 krm svartpeppar, nymald
1 msk färsk rosmarin
1 msk honung, flytande
Ser o verkar väldigt gott. Återkommer med hur jag lyckades med ditt recept.
Kanongott!!!! Rekommenderas varmt++++