Supergod och enkel rätt. Både att bjuda på och som en helgrätt.
Ingredienser
600 g fläskfilé
2 burkar kantareller à 200 g
100 g ädelost
3 dl crème fraiche
1 ½ msk soja
Salt
Peppar
Instruktioner
Fräs kantarellerna i lite smör i stekpannan. Lägg över i en ugnsfast form, salta och peppra lite.
Putsa fläskfilén och skär i slantar och stek. Krydda med salt och peppar. Lägg skivorna ovanpå kantarellerna i formen.
Blanda crème fraichen, sojan och riven ädelost i en kastrull och värm försiktigt. Späd eventuellt med lite mjölk för att få mer sås.
Häll såsen över fläskfilén och kantarellerna. Gillar man ädelost kan man riva över lite. Gratinera i ugnen i 250 grader ca 10 minuter.
Gjorde denna på Nyårsafton och det blev succé!
T o m barnen, som i vanliga fall inte är så förtjusta i Ädelost gillade det!
bjboman4 september 2011
VÄRLDENS GODASTE!!!!!
Vi var 3 st som åt så vi höll på att spricka, dumdersucce att bjuda på och enkel att förbereda och snabbt fixad. En höjdare, tusen tack för ditt recept!
Gjorde denna på Nyårsafton och det blev succé! T o m barnen, som i vanliga fall inte är så förtjusta i Ädelost gillade det!
VÄRLDENS GODASTE!!!!! Vi var 3 st som åt så vi höll på att spricka, dumdersucce att bjuda på och enkel att förbereda och snabbt fixad. En höjdare, tusen tack för ditt recept!