En supergod gratinerad fläskfilé som alltid uppskattats när jag bjudit på den...
Ingredienser
1 fläskfilé ca 600g
10 medelstora, färska champinjoner
1 burk gul sparris ca. 2-300 g (hel eller delad)
3 dl grädde (eller lättare variant typ matgrädde)
1 msk chilisås
2 msk persilja (färsk el. fryst)
Riven ost till gratinering (tex. herrgård, edamer el. gouda)
1 klick smör till stekning
Kryddor
(kryddar alltid "på en höft" så lite svårt att skriva exakta mått)
Torkad basilika
Vitlökspulver
Vit/svartpeppar
Aromat
Hej! Detta blev omtyckt av mina vänner. Så det blir fler gånger att göra detta
Låter riktigt gott! Detta kommer vi definitivt att prova........ //Lisbeth
Riktigt gott blev det! Fullt betyg av hela familjen :):):)