Gratinerad getostsallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Förrätt som passar till det mesta.

Ingredienser

  • Ruccolasallad
  • Pinjenötter
  • ca 100 g Chevré (getost) i 4 skivor
  • Honung med Fläder och Champagne
  • Tomatmarmelad
  • Olivolja
  • Balsamvinäger
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg de 4 skivorna chevré på en bakplåt med bakplåtspapper. Bred ett tunt lager honung på varje skiva. Ställ in i ugnen, 200 grader i ett par minuter.
    2. Fördela ruccolan på tallrikarna och rosta pinjenötterna lätt i en torr stekpanna.
    3. Ta ut Chevrén när den precis är på väg att smälta något. Lägg skivorna på ruccolan. Ringla över olivolja och balsamvinäger. Salta och peppra och lägg på en klick tomatmarmelad på toppen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben