Både cypriotisk halloumiost och italiensk mozzarella ryms i den här krämiga pastagratängen.
Ingredienser
250 g pasta, tex penne
1 liten rödlök
1 liten zucchini
250 g halloumiost
250 g körsbärstomater
2 st vitlöksklyftor
400 g tomatsås, pastatyp
70 g färsk spenat
150 g riven mozzarella
Olivolja
Salt
Peppar
Perfekt vardagsrätt. Krämig och god. Kommer att göras igen.
Mycket gott. Jag dubblade dock andelen Halloumi så blev den ännu smaskigare :)
Jättegod gratäng! Jag tog också extra halloumi i min, det gjorde susen. Jag kokade min egen pastasås på krossade tomater, vitlök, basilika, svartpeppar och svarta oliver. Nästa gång ska jag dock inte blanda i tomaterna utan servera dem färska vid sidan av. De blev lite för vattniga i själva gratängen.
Super god, kommer serveras många gånger till. Men som sagt jag har oxå haft lite extra halloumi i den.