Gratinerad havslax

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel och god fiskrätt som går att göra både till vardag och fest. Servera kokt potatis och en sallad till. Smaklig måltid!

Ingredienser

  • 600 g filé av havslax
  • ½ tsk salt
  • 200g crème fraiche
  • 1 tsk citronpeppar
  • 2 msk hackad dill
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Lägg filén i en ugnsform med skinnsidan nedåt. Gnid fiskens yta med salt. Blanda citronpeppar och hackad dill med créme fraichen. Fördela blandningen över fisken och strö riven ost över. Tillred ca 25 minuter i 200 graders ugnsvärme.
    2. Servera kokt potatis och en sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben