Gratinerad Hoki

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Lägg och god fiskrätt

Ingredienser

  • 400 g hokifilé, halvtinad
  • 3-5 krm salt
  • 2 tsk flytande margarin
  • 1 krm citronpeppar
  • 2 tsk vetemjöl
  • 1 ½ dl matlagningsgrädde
  • 2 msk chilisås
  • 1 msk hackad dill
  • 3 msk riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Dela fisken i portionsbitar. Strö över salt och citronpepparn. Smörja en ugnsform med matfettet och pudra den med mjölet. Lägg fiskbitarna i formen. Rör ihop grädden, chilisåsen och dillen, häll blandningen över fisken. Strö på osten.
    2. Gratinera i mitten av ugnen tills osten smält och fisken är precis genomkokt, 15-20 minuter. Servera med kokt potatis, rårivna morötter och kokt broccoli

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Zaaphod 23 september 2010

    Smakar bra och är väldigt enkel att göra. Kommer att göra den här rätten många gånger.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben