Gratinerad kassler med ananas, paprika och lök

Serverar: 4 portioner

Kombinationen kasser, annanas, röd lök och paprika är oslagbar.

Ingredienser

  • Ca 450 g kassler
  • 1 färsk ananas el 8 skivor konserverad
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 1 rödlök
  • 150 g riven ost, smakrik
  • 2 dl smaksatt crème fraiche
  • 4 bakpotatisar
  • Instruktioner

    1. Skär kasslern i 8 skivor. Skala ananas och skär i skivor. Skär paprika och lök i klyftor.
    2. Varva kassler och ananas i en ugnssäker form. Toppa med paprika och lök och avsluta med ost. Gratinera ca 15 min i 200 grader.
    3. Servera med bakad potatis, sallad och crème fraiche.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben