En av min makes favoriträtter. Kan utesluta persiljan men jag tycker det blir gott.
Ingredienser
8 lövbiffar
Tandpetare
2 gula lökar
1 gul paprika
1 röd paprika
Persilja
Salt
Peppar
1 burk crème fraiche
2 msk margarin
Instruktioner
Hacka lök och paprikor i små bitar. Lägg lite av det hackade på mitten av varje lövbiff, samt lite persilja.
Rulla ihop lövbiffen till ett paket och fäst ihop det hela med tandpetare.
Använd med fördel en järngryta. Hetta upp margarinet. Stek rulladerna runt om, salta och peppra. Ta upp rulladerna ur grytan.
Fräs resterande grönsaker i grytan, salta och peppra. Tillsätt crème fraiche och rör om. Lägg i rulladerna och låt sjuda ytterligare 15-20 min.
Tillsätt hackad persilja någon minut innan servering, så den behåller smak och färg.
Serveras med fördel till pressad potatis.
Oj!, så gott detta var. Vi orkade bara varsin rullad men det kan bero på att lövbiffarna var så stora. Annars ett mycket enkelt recept. Vi hade Pommes anna till och det var jättegott. Full pott. Tack för receptet.
Carpediem7614 augusti 2010
Jätte gott, särskilt såsen! Den kommer jag att göra fler gånger när jag steker kött :))
Tack för receptet.
Oj!, så gott detta var. Vi orkade bara varsin rullad men det kan bero på att lövbiffarna var så stora. Annars ett mycket enkelt recept. Vi hade Pommes anna till och det var jättegott. Full pott. Tack för receptet.
Jätte gott, särskilt såsen! Den kommer jag att göra fler gånger när jag steker kött :)) Tack för receptet.