Gratinerad kassler med blomkål - LCHD

Serverar: 4 portioner

Riktigt gott!

Ingredienser

  • 3 dl vispgrädde
  • 1 tsk röd thaicurry
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk sambal olek
  • 1 gul lök
  • 1 vitlök
  • 100 g riven prästost
  • Instruktioner

    Blanda 1 tsk curry, tomatpuré och sambal i hårt vispad grädde . Fin hacka löken och lägg den i en ugnsform med hackad vitlök . Lägg kasslerskivorna på löken. Bred på grädden över kasslerskivorna och strö på riven ost. Gratinera tills osten börjar ta färg i 200 grader, ca 25 minuter. Servera med lättkokt blomkål

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    roger1943 16 februari 2011

    Ingår inte kassler i indigrensierna?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben