Gratinerad kassler med mango

Serverar: 4 portioner

Enkel och lättlagad kasslergratäng.

Ingredienser

  • 2 mango
  • 12 tunna skivor kassler
  • Gratängsås
  • 3 dl crème fraiche
  • ¾ dl mango chutney
  • ½ spansk chilipeppar
  • 2 dl riven lagrad ost
  • Servera med
  • Kokt potatis eller ris
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C.
    2. Dela mangon (tänk på den platta kärnan i mitten) och skär frukten i klyftor. Filéa bort skalet. Varva mango och kassler i två smorda ugnssäkra formar.
    3. Gratängsås: Vispa crème fraiche, mango chutney, hackad chili och ost i en skål och bred över mangon och kasslern. Gratinera mitt i ugnen i 10-15 minuter.
    4. Servera med kokt potatis eller ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben