Gratinerad köttfärspasta

Serverar: 4 portioner

Suveränt god!

Ingredienser

  • 250 g penne rigate
  • 400 g nötfärs 10%
  • 1 tsk smör- & rapsolja
  • 50 g strimlad purjolök
  • 250 g extra kryddig pastasås
  • 2-2½ dl Kelda ostsås
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader. Bryn färsen smulig i smör i en kastrull. Låt purjon fräsa med. Rör i tomatsåsen.
    2. Varva pasta och sås i en ugnsform. Översta lagret ska vara pasta. Ringla över ostsåsen. Gratinera i övre delen av ugnen 10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    nettans 30 oktober 2007

    Hur många ponts är det per portion?

    Kicki8 4 augusti 2008

    Jättegott. Hade inga färdiga såser hemma så jag gjorde MrVan pizzasås och Blå band ostsås på påse till.

    Inca11 29 november 2012

    Hur mycket tomatsås ska det vara?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben