Gratinerad portobella

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Godaste grilltillbehöret eller servera med bröd och ha som förrätt.

Ingredienser

  • 8 stora portobellasvampar
  • Olivolja
  • 2-3 msk pesto (grön eller röd) hemmagjord eller på burk
  • 1 mozzarella, går utmärkt med feta eller getost också
  • 2 msk pinjenötter
  • 8 skivor ciabatta
  • Instruktioner

    Bryt av skaftet på svampen och lägg svampen med toppen upp i en oljad ugnssäker form och droppa över pesto. Skär bitar av osten och fördela på svamparna. Strö över pinjenötter och grilla på låg värme i ca 8-10 min, tills osten har smält. Rosta under tiden ciabattaskivorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben