Gratinerad skinkbaguett
Serverar:
4 portioner
Smarrigt
Ingredienser
4 baguetter
200 g rökt skinka
2 dl finhackad smörgåsgurka
2 msk svensk senap
2 msk tomatpure
Riven ost
Instruktioner
Skär ett djup snitt i brödet. Skär skinkan i tärningar och blanda med gurkan, senap, tomatpure. Fördela smeten på bröden och strö över ost och gratinera i 250 grader i 10 min.
Servera en sallad på salladskål, tomat, gurka och majs.
Liknande recept
Gratinerad lax med ost och persilja
4.7
4
4
Gratinerad hajmal, Pangasius hypopthalmus
4.4
2
7
Grekisk, gratinerad hummer
2-4
Gratinerade ostron
5
Gratinerade kokta grönmusslor
1-8
Gratinerad lövbiffsmacka
5
2
2
Gratinerat potatismos med julkorv och senapsgrädde
45 min
4-6
Gratinerad kassler på spenatbädd
35 min
2
Gratinerad köttfärspasta
4.7
4
10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!