Gratinerade fiskbullar

Serverar: 5 portioner

Tid: 20 minuter

Snabbt och lättlagat. Billigt och gott.

Ingredienser

  • 2 burkar fiskbullar i buljong (a 375 g)
  • 1 strimlad purjolök
  • 1 burk crème fraiche (2 dl)
  • ½ dl fiskbullespad
  • 3 msk chilisås
  • 2 dl riven ost, gärna lite lagrad typ Svecia
  • Instruktioner

    Häll av spadet från fiskbullarna (spara lite) och lägg dem i en smord ungssäker form. Strö över strimlad purjo. Blanda crème fraiche, fiskbullspad, chilisås och ost. Häll såsen över fiskbullarna och gratinera i 250 grader 10-12 minuter. Servera med kokt ris och rårivna morötter eller bröd och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben