Gratinerade kyckling med tacosås - smalmat

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Den är så god med sallad till.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer à 125 g
  • 3 dl tacosås
  • 250 g champinjoner eller färska
  • ½ dl vatten
  • 2 msk chilisås
  • 1 tsk flytande margarin
  • 1 tsk curry
  • 1-2 krm kajennpeppar
  • 1-2 tsk soja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Krydda kycklingfiléerna med salt, peppar, curry och kajennpeppar. Lägg filéerna i en ugnsfast form.
    2. Blanda samman tacosås, vatten, chilisås, soja och champinjoner, häll över kycklingfiléerna.
    3. Tillaga i ugn 175 grader ca 40 minuter, kortare tid om filéerna delas i bitar. Servera med kokt potatis, pasta eller vildris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    annma143 24 augusti 2010

    Lätt lagat å jätte gott, me like :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben