Gratinerad kyckling med tomater

En praktisk fest och vardagsrätt som är god att servera till ångkokt broccoli eller blomkål. Även perfekt till nykokt pasta.

Ingredienser

  • 300 g gratäng crème peppar
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyfta
  • 10 små tomater
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Hacka lök och vitlök och bryn i smör. Halvera tomaterna. Lägg löken i en gratängform.
    3. Strimla kycklingen och stek några minuter i smör. Salta och peppra.
    4. Lägg kycklingen och tomaterna i gratängformen. Bred på Gratäng Crème.
    5. Gratinera i ugn ca 20 minuter.
    6. En praktisk fest och vardagsrätt som är god att servera till ångkokt broccoli eller blomkål. Även perfekt till nykokt pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    78maria 25 februari 2012

    Hejsan! Vad är Gratäng Crème Peppar? Mvh Maria.

    tina_antonsson 3 april 2012

    Hej! Det undrar jag med! Mvh Tina

    MarieAmbecker 4 april 2012

    Hej! Jag undrar det med... Mvh Marie

    MrsC 4 april 2012

    Här har du svaret hoppas jag: http://www2.skanemejerier.se/gratangcreme Hälsningar Pia :-)

    Relaterade Artiklar

    Mat i backen
    Mat smakar så väldigt gott utomhus. Visst smakar det extra bra när...

    Gott av kyckling
    Kyckling är verkligen en favorit, god, enkel och så användbar. Här får...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben