Gratinerade kycklingtortillas

Serverar: 3-6 portioner

Supergott recept. Detta kommer göras fler gånger. jag stekte kycklingen istället för ugnen.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfiléer
  • 2 msk tomatpuré
  • 3 msk sweet chilisås
  • 1 msk malen mild paprikapulver
  • Örtkrydda
  • Salt
  • Peppar
  • 6 mjuka tortillabörd
  • ½ gul/orange paprika, hackad
  • 100 g minimorötter, fint slantade
  • 200 g tomatsalsa
  • 3 dl grädde
  • 8 körsbärstomater
  • Lagrad ost eller riven ost
  • Instruktioner

    1. Lägg tinade kycklingfiléer på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Krydda dom med tomatpuré, sweet chilisås, paprikapulver, örtkrydda och salt o peppar. Vänd runt och stek i ugn på 175 grader ca 30 min. Vänd på filéerna ett par gånger och pensla med skyn.
    2. Ta ut dom och finfördela köttet på en tallrik. Fyll tortillabröd med kycklingkött, paprika och morötter. Rulla ihop och lägg i en ugnsfast form. Blanda grädde med tomatsalsa och häll över. Toppa med halverade körsbärstomater och en god, lagrad ost. Gratinera ca 20 min i 200 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben