Gratinerade nachos med salsa rosa

Serverar: 2-4 portioner

Underbar förrätt med härligt sting:-) Går fort att göra och går till stor del att förbereda redan dagen innan.

Ingredienser

  • 2 tomater
  • 2 salladslökar
  • 1 röd chilifrukt
  • 20 nachos saltade
  • 1 dl lagrad riven ost
  • 1-2 tsk olivolja
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader grill. Skölj och tärna tomaterna, finhacka salladslöken. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda tomat, chili och lök i en skål. Hit går att förbereda.
    2. Fördela chipsen på en ugnsplåt med teflon eller bakplåtspapper. Strö över osten. in i ugn tills osten smällt, ca 3 min.
    3. Lägg över chipsen på ett serveringsfat och toppa med salsan och droppa över oljan.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    angeng 27 februari 2010

    Det här receptet läste jag just i laga lätt

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben