Gratinerade taco-chips

Tid: 30 minuter

Tacos är nog bland de enklaste du kan fixa i partymatsväg och det är dessutom supergott! Välj själv måtten beroende på hur mycket du vill laga.

Ingredienser

  • Färdiga taco-chips
  • Taco sås
  • Köttfärs (blandfärs blir bäst)
  • Olja eller smör att steka i
  • Riven ost (gärna lite starkare)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 °C. Stek blandfärsen i en stekpanna så att den blir väl genomstekt. Häll i taco-såsen i färsen och låt det småputtra på svag värme i ca 15 minuter. Lägg ut taco-chipsen på bakplåtspapper eller smörj en plåt. Fördela fyllningen på chipsen och häll över lite riven ost på varje bit. Ställ in chipsen mitt i ugnen och låt dem gratinera i ca. 10-15 minuter eller tills osten fått fin färg. Servera tillsammans med sallad, gurka, majs och tomater - mums!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben