Gravlaxsås i panik

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 15 minuter

Glömde att köpa och vågade äntligen prova att göra själv. Den blev himmelsk och jag kommer ALDRIG att köpa igen.

Ingredienser

  • 1½msk mild senap
  • ½ msk Dijonsenap
  • 1 msk strösocker
  • 1 äggula
  • 1 msk ättika, 12 %-ig
  • 1 dl rapsolja med smörsmak
  • 1 dl finklippt dill
  • 1 msk grekisk yoghurt
  • 1 krm salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda senap, socker och äggula med en stavmixer. Tillsätt oljan i en stråle och mixa hela tiden tills den blir fluffig.
    2. Smaksätt med ättika, dill, salt och peppar.
    3. Låt stå en stund så att smakerna 'gifter sig`.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    6
    3

    Kommentarer (1)

    Receptglad 19 juni 2013

    Detta blev gott och var enkelt att göra! Tack!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben