Ett härligt gott bröd att bryta.Och vill du variera fyllningen kan du ta soltorkade marinerade tomater eller vitlöksmarinerad paprika i stället för oliver.
Ingredienser
5 dl vatten eller mjölk
50 g jäst
1/2 dl olivolja
2 tsk salt
2 tsk honung
Ca 14 dl vetemjöl
Fyllning
3 msk mjukt smör eller margarin
200 g smulad fetaost
1 msk oregano
10-15 grovhackade svarta urkärnade oliver
Pensling
Vatten
Grovt salt
Ett gott bröd men för mycket jäst, och den han inte ens jäsa sin tid, nästa gång tänker jag lägga 25 g jäst, mera smör och vitlökssmör för att ge en godare smak.Satte örtblandning till men det var ganska lite mera örtblandning
detta bröd är definitivt godaste jag har ätit. mina alla mina gäster vill ha recepten. jag använder bara 25gr jäst eller 20gr bara.