Grillad bruschetta med räkor, ricotta och örter

Serverar: 4 portioner

Passar som förrätt, eller om du vill ha nåt lite lätt på kvällen.

Ingredienser

  • 200 g skalade räkor
  • 1 salladslök, tunt skivad
  • 6-8 röda cocktailtomater, skurna i klyftor
  • 1 kruka basilika, plockad och nedskuren
  • 3-4 msk olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 4 skivor lantbröd eller baguette, 1½ cm tjocka
  • 4 msk ricottaost
  • Instruktioner

    Blanda räkor med salladslök, tomater, basilika och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Grilla brödskivorna på båda sidor. Bred på ricotta och lägg på räksalladen. Avsluta med några droppar olivolja och svartpeppar.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4-6
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben