Grillad fläskfilé med halloumi- och skinkfyllning

Serverar: 2-3 portioner

Vi äter väldigt gärna fläskfilé i alla former, och det här är en nyuppfunnen favorit hemma hos oss.

Ingredienser

  • 1 fläskfilé
  • 1 bit halloumi
  • 3-4 skivor rökt skinka (gärna källarrökt)
  • Salt
  • Peppar
  • Soya
  • Instruktioner

    1. Skär en skåra längs med fläskfilén, men inte helt igenom. Skär sedan osten i inte alltför tjocka skivor. Dela skinkskivorna i små bitar. Lägg osten och skinkan i fkäskfiléskåran. Salta och peppra och pensla filén runt om med soya. Grilla tills filén är genomgrillad. Servera gärna med potatisklyftor och grönsaker rostade i ugnen.
    2. Såsförslag: Blanda ner 2-3 msk mango chutney i 1 dl creme fraiche och rör om. Klart att servera!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    annry089 3 april 2009

    Enkelt och gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben