Grillad fläskfilé med klyftpotatis och favoritsåsen.

Serverar: 2 portioner

Tid: 40 minuter

God och lätt middag!

Ingredienser

  • 300 g fläskfilé
  • Hickory glaze
  • Klyftpotatis
  • 8-10 potatisar
  • ½ dl olja
  • 1 vitlök
  • Paprikapulver
  • Salt
  • Peppar
  • Såsen
  • 2 dl crème frachie
  • Sweetchilisås efter smak
  • 2-3 finhackade soltorkade tomater
  • Grovmalen svartpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Klyfta potatisen och lägg på plåt. Ringla över olja, pressa på vitlök och kryddor. Blanda med händerna. In i ugnen i ca 40 min på 225 grader. Rör då och då så inte potatisen fastnar.
    2. Blanda ingeredienserna till såsen och ställ i kylen.
    3. Serverades med grillad fläskfilé och sallad. Ingen dålig onsdag! (:

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben